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Composição química e qualidade microbiológica de silagens ácidas de vísceras de surubim (Pseudoplatystoma spp.) preparadas com diferentes proporções de ácidos fórmico e cítrico. Infoteca-e
HISANO, H.; BORGHESI, R..
bitstream/item/145321/1/BP722015-final.pdf
Tipo: Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento (INFOTECA-E) Palavras-chave: Residue; Organic acids; By-product.; Ácido Orgânico; Impacto Ambiental; Resíduo Orgânico; Aquicultura.; Environmental impact..
Ano: 2015 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1048642
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The effect of vinasse on the growth performance and feed digestibility of Holstein male calves Animal Sciences
Gerimipour, Ali Reza; Azin, Mehrdad; Sanjabi, Mohammad Reza.
Industrial effluents of alcohol production are problematic for the environment. One of the proposed solutions to the reduction of harmful effects of the wastewater is to convert it into vinasse. The purpose of the present study is to investigate effects of rations with different levels of vinasse as a source of protein in the diet of 28 male Holstein calves, previously health checked, with an average initial weight of 300 ± 22.56 kg and the maximum similarity of weight and age. The calves were divided randomly into four treatments varied in vinasse (substituted for cottonseed meal): 0 (control), 5, 10 and 15 % with seven replications and each group was given its own specific diet for 110 days. Growth performance, nutrient digestibility and feed intake were...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Daily Gain; Feed Intake; Non-protein nitrogen; By-product..
Ano: 2019 URL: http://periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/45666
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Uso do bagaço de tomate na alimentação de animais. Infoteca-e
ALMEIDA, G. F. de.
Verificou-se que o bagaco de tomate apresentou um conteudo de proteina bruto de 18 e 19% permitindo classificar como um residuo de concentrado proteico basico.
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Tomato; By-product.; Alimentação; Animal; Bagaço; Tomate.; Cattle; Nutrition..
Ano: 1992 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/131439
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